Private

Malerarbejdet udført for erhverv af CL Entreprise. Her udfører vi både hovedentrepriser
samt underentrepriser.

Om CL Entreprise
Vi er et lille malerfirma med fem ansatte som har til huse i Brøndby, hvor vi flyttede ud i små 500m2 nye lokaler med kontorer, mødelokale samt værksted i 2014.

Jeg har været selvstændig i mere end 10 år og har gennem disse år skabt mig en solid og stabil kundekreds herunder også større boligselskaber som KAB, DEAS og Rødovre boligselskab. Endvidere arbejder vi for butikker som DIESEL, Samsø & Samsø, kommuner som Gentofte og Københavns kommune er også nogle faste kunder.

Vi har udført større renoveringsprojekter af huse/lejligheder for private, hvor af det sidste var total renovering af et hus på Svanemøllevej i Hellerup, samt renovering af flere større herskabslejligheder på 300-330m2 på Østerbro for et advokat firma.

Vi har renoveret bevaringsværdige vinduer for Gentofte Kommune på tre af deres større boliger på Jægervangen. Totalrenovering af flere gamle femte sal’s opgange på Frederiksberg og i Københavns Kommune, så vores opgaver spreder sig bredt fra renovering til vedligeholdelse.

Jeg stræber efter at min virksomhed og mine ansatte leverer arbejder af høj kvalitet til tiden og til den rigtige pris, hver gang.
Det er enkle principper og værdier, og de er grundlaget for at skabe langvarige samarbejder og gode relationer til mine kunder.

Kontakt os

Stom form